Copyright © MotivePro International 2012 - Algemene Voorwaarden / General Terms & Conditions

SailMotive - een unieke belevenis op weg naar succesvolle samenwerking!

 

Een van de manieren die MotivePro hanteert om snel tot een solide en succesvolle samenwerking te komen met partijen die elkaar voorheen nog niet vonden om elkaars propositie te versterken is via het SailMotive programma.

De ‘snelkookpan’

 

SailMotive is ontstaan als  actiegericht verlengstuk van de vele netwerkclubs die Nederland rijk is. Het is mooi om te zien dat lid zijn van een ondernemer- of bedrijfsvereniging ervoor kan zorgen dat er met potentiële klanten contact gelegd wordt. Vaak is dit de belangrijkste drijfveer om lid te worden.

 

Waar het gaat om het bij elkaar brengen van partijen voor een mogelijke samenwerking dan is de netwerk bijeenkomst minder in trek.  Hoeveel besproken initiatieven heeft u zelf kunnen invullen naar aanleiding van het bezoeken van de netwerk bijeenkomsten?

 

 

Neemt u vooral contact met ons op voor nadere informatie, programma suggesties en tarieven!

Teambuilding of ‘heisessie’?

 

Met regelmaat naar de performance van uw organisatie kijken is noodzakelijk. Dat is niets nieuws. Wellicht staat de komende heisessie met uw management team voor dit jaar zelfs al op de agenda!

 

Het SailMotive programma voegt  echter een andere dimensie toe aan het begrip ‘heisessie’ of ‘teambuilding’: BELEVING! Aan boord van een zeilboot is men gedwongen om als Team te opereren, anders wil het schip immers niet vooruit.  Bijkomend voordeel van een verblijf aan boord is dat er focus ontstaat bij de deelnemers. Men kan niet zomaar even van boord en door inspanning en ontspanning op een juiste wijze te combineren, vormt SailMotive een vruchtbare bron voor de beste ideeën. En dat was per slot van rekening de reden  om een hei- of teambuildingsessie te beleggen!

Contact

Nieuws

Sales & Marketing Support

Met dit initiatief wil MotivePro International een unieke en exclusief getinte gelegenheid bieden voor die partijen die meer dan gemiddeld openstaan voor productontwikkeling, vernieuwing en samenwerking. SailMotive is een “snelkookpan-concept” waarin ideeën en samenwerkingsmogelijkheden tussen partijen, in een beperkte tijd, moeten kunnen worden gevormd tot een verder uit te werken nieuw en potentieel winstgevend concept, product of dienst.

 

“Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.”

Naast begeleiding van het zeiltechnische gedeelte kan MotivePro  International ook een actieve inhoudelijke bijdrage leveren aan uw strategische sessie met het management team.

 

Een SailMotive-arrangement wordt altijd vooraf gegaan door een intakegesprek. Deze intake is ervoor bedoeld om wederzijds kennis uit te wisselen over de organisatie,de marktpositie en het  verkrijgen van wederzijds gelijkgestemd begrip over  de verwachtingen en het gewenste resultaat aan het einde van de deelname aan het arrangement.

 

“Een frisse blik van buitenaf  op de performance en de koers van uw bedrijf, kan meer wonderen doen dan 10 heisessies!”

 

Wat doen wij?

Wie zijn wij?

Opdrachtgevers

Over MotivePro